Waktu sekarang: Mersing Harbour Centre:

Book your hotel or resort room online now
Tinggal semalaman di Tioman

mersing pengangkutan tg. gemuk promo!
Percuti Tioman? Tempah tiket feri ke Tioman online. Kalau hubungi: 013 465 1623
zon gembiratentang kami testimonial tioman spa
Klik disini untuk desktop website
tiket feri jadual feri bas mersing tioman

Hanya satu klik sahaja...
Hanya satu klik sahaja...


Tanjung Gemok

NOTE: Advance bookings made for Tanjung Gemok may need to be amended to depart by Mersing ferry, rather than Tanjung Gemok. This is due to recent changes in Pahang maritime regulations, requiring a reduction in seats in the Tanjung Gemok vessel. If you do not want your Tanjung Gemok booking to be amended to Mersing, we recommend you don't place your booking with the Tanjung Gemok ferry.

Tanjung Gemok merupakan pelabuhan lain di mana anda boleh menaiki feri untuk ke Tioman. Tanjung Gemok terletak antara Endau dengan Rompin, kira-kira 30 minit utara Mersing.

Sesetengah pelancong lebih suka untuk berangkat ke Tioman dari lokasi ini. Walaubagaimanapun, kelemahan Tanjung Gemok ini ialah ianya tidak terkenal seperti Mersing dan mungkin tidak sebegitu mudah untuk mendapatkan teksi.

Pengangkutan awam ke Tanjung Gemok

Kebanyakan bas dari KL ke Mersing akan melalui Tanjung Gemok. Apa yang perlu anda lakukan ialah untuk meminta pemandu tersebut memberhentikan anda di jeti Tanjung Gemok atau kawasan yang berhampiran.

Memandu ke Tanjung Gemok

Jika anda memandu dari KL, selain daripada keluar dari Lebuh Raya Utara-Selatan di Ayer Hitam dan mengikuti laluan Kluang, anda boleh keluar dari Seremban, kemudian melalui Kuala Pilah, Muadzam Shah dan memandu sepanjang jalan berdekatan pantai.

 Tempah Feri anda sekarang
Tioman Ferry Tickets
Tanjung Gemok ke Tioman:
Tioman Ferry Tickets
Tioman ke Tanjung Gemok:
Tioman Ferry Tickets
Berapa tiket:
Tiket feri Tioman
Tiket feri Tioman

Ticket status:

sold out = Sold out
Tiket feri Tioman
critical = Critical
Tiket feri Tioman
high demand = High demand
Tiket feri Tioman
all clear for now = All clear for now Isi borang di atas dan klik Buy Now. Anda kemudian boleh membayar menggunakan kad kredit atau Paypal pilihan anda.

Selepas anda menghantar maklumat pembayaran anda, anda akan menerima pengesahan transaksi, berserta dengan maklumat keberangkatan feri anda, jadual feri dan nombor Hotline Keberangkatan Feri Mersing kami, di mana anda boleh menelefon pada bila- bila masa untuk mendapatkan masa keberangkatan feri yang terkini.

Jaminan Tiada Bayaran Tambahan

Selepas melengkapkan transaksi anda, tiket anda boleh diambil di kaunter pintu keberangkatan feri kami (Kaunter 3) di Mersing. Apa yang anda perlu lakukan di sini ialah tunjuk resit transaksi pembayaran anda yang telah dicetak, selepas itu anda boleh masuk ke dalam feri.

Need a hotel in Tanjung Gemok? Click here.

Mengapa tempah secara atas talian?
 • Pembekal tiket feri Tioman yang rasmi.
 • Bayar menggunakan kad kredit atau Paypal pilihan anda.
 • Pengesahan tempat duduk anda secara pantas.
 • Tiada kos terselindung.
 • Tiada had bagasi dan tiada bayaran tambahan bagasi.
 • Pantas dan selamat.
 • Tiket fleksibel.
 • Bantuan telefon meja secara percuma.
 • Tempah seawal yang anda mahu. Tempahan anda dijamin.
 • Kami diluluskan dan disahkan oleh PayPal sepenuhnya.
 • Perlu membatalkan tiket? Terima duit anda kembali.*
 • *Term dan condition.
Nikmati percutian yang hebat!

Mengelilingi dunia dengan Tiket Feri Tioman...
Senarai asal tempahan feri kami yang terkini bukti kepada tarikan universal Tioman:

N.B.Sila gunakan borang pesanan di bawah jika anda mahu berlepas esok, atau jika anda perlukan lebih daripada 10 tiket, atau jika anda ingin memesan tiket satu hala sahaja, atau jika anda mempunyai arahan khas yang lain.

Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brunei, Bulgaria, Kanada, China, China, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, German, Greece, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Ireland, Itali, Jepun, Kazakhstan, Laos, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, The Netherlands, New Caledonia, New Zealand, Norway, Pakistan, Filipin, Poland, Portugal, Qatar, Rusia, Saudi Arabia, Singapore, Slovenia, Afrika Selatan, Korea Selatan, Slovakia, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Turki, UK, United Arab Emirates, USA, Vietnam


Booking.com