Tempah tiket feri Tioman anda sekarang Special Offer: Resort Promo Package! Website pelancongan Mersing dan Tioman
Waktu sekarang Mersing Harbour Centre:

Klik di sini untuk mendapatkan tiket bas anda ke Mersing
Tempah hotel atau bilik resort anda dalam talian sekarang - Jimat sehingga 50%!
Tiket Feri Tioman adalah Rakan Rasmi Agoda
Klik di sini untuk menempah van peribadi anda

hotel mersingpengangkutan promo! tanjung gemuk tentang kami disclaimer
Percutian Tioman? Tempah tiket feri Mersing – Tioman anda secara atas talian, pantas dan selamat! Hubungi kami: 013 465 1623
Klik disini untuk mobile website
tiket ferijadual feri tioman bas mersing zon gembira testimonial
Click here for JapaneseClic aquí para españolClicca qui per l'italianoKlicken Sie hier für DeutschClick here for ChineseKlik di sini untuk MelayuCliquez ici pour le françaisKlik hier voor NederlandsClick here for EnglishClick here for ArabicClick here for RussianClick here for TagalogClick here for KoreanClick here for Portuguese
Pemandangan dari tingkap vila anda? Klik sini untuk menempah sekarang. Tiada bayaran penempahan... Tinggal semalaman di Tioman
Pemandangan dari tingkap vila anda? Klik sini untuk menempah sekarang. Tiada bayaran penempahan...
Hanya satu klik sahaja...

Terma & Syarat/Polisi/Pembatalan

 


Dengan menempah pengangkutan feri anda dengan pengendali feri Blue Water Express, anda faham dan bersetuju bahawa Tiket Feri Tioman tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang akibat yang disebabkan daripada tempahan yang dinyatakan atau pembatalan tempahan yang dinyatakan oleh Blue Water Express atau sebab-sebab lain.

Secara khusus:

1. Anda menggunakan laman web Tiket Feri Tioman ini atas risiko anda sendiri.

2. Laman ini disediakan oleh kami atas dasar “seperti itu”. Kami tidak menjamin atau mewakili bahawa kandungan laman ini sentiasa tepat, sentiasa terkini atau sentiasa lengkap, atau ia tidak melanggar hak bagi mana-mana pihak ketiga. Kami tidak membuat sebarang perwakilan atau jaminan untuk sebarang bentuk dalam perkaitan kepada laman ini, kandungannya atau sebarang servis yang dibekalkan melalui laman ini. Kepada had maksimum yang dibenarkan oleh undang-undang, kami menafikan semua perwakilan yang disifatkan dan jaminan termasuk, tanpa had, jaminan yang disifatkan bahawa servis yang ditawarkan dan dibekalkan melalui laman ini merupakan kualiti yang boleh diperdagangkan, sesuai untuk sebarang tujuan atau akan mematuhi dengan sebarang deskripsi di dalam laman tersebut.

3. Apabila menggunakan laman web Tiket Feri Tioman, informasi akan disalurkan melalui satu medium di mana dalam banyak kes, merupakan di luar kawalan atau bidang kuasa Tiket Feri Tioman. Kepada had maksimum yang dibenarkan oleh undang-undang, kami (termasuk pegawai kami, pekerja, pemegang saham atau wakil-wakil lain) tidak bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan atau kerosakan (termasuk, tanpa had, kerosakan sampingan dan berakibat, kecederaan peribadi/kematian menyalahi undang-undang, kehilangan keuntungan, atau kerosakan yang disebabkan oleh kehilangan data atau gangguan bisnes), tetapi disebabkan (termasuk kecuaian), yang mungkin dihadapi secara langsung atau tidak langsung, dalam perkaitan degan penggunaan anda atau ketidakbolehan untuk mengakses laman ini atau pembelian dan penggunaan mana-mana servis yang dibekalkan melalui laman ini. Had liabiliti ini (samada bangkit di bawah kontrak, tort (termasuk kecuaian) atau statut) diguna pakai kepada semua kerosakan termasuk ganti rugi, langsung, secara tidak langsung atau kerosakan berakibat, kehilangan data, pendapatan atau keuntungan, kehilangan atau kerosakan kepada harta, kecederaan peribadi, kematian dan tuntutan pihak ketiga.

4. Dalam kejadian di mana laman web Tiket Feri Tioman gagal untuk beroperasi atau menyebabkan anda sebarang kehilangan atau kerosakan, yang disebabkan oleh ketiadaan informasi, kami tidak boleh dan tidak akan bertanggungjawab.

5. Akses anda untuk dan menggunakan laman web Tiket Feri Tioman tertakluk kepada faktor di luar kawalan kami. Kami tidak mewakili atau menjamin bahawa laman Tiket Feri Tioman, server yang membuatkan ianya boleh diguna, atau sebarang produk atau servis yang dibekalkan melalui laman web Tiket Feri Tioman, akan tidak mempunyai sebarang kesalahan, virus atau kecacatan atau servis akan selalu tidak terganggu atau tepat mengikuti masa. Disebabkan ciri Internet, kami tidak jamin bahawa laman web Tiket Feri Tioman akan selamat dan kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang gangguan kepada laman web Tiket Feri Tioman.

6. Dalam kejadian di mana keberangkatan feri dibatalkan disebabkan keadaan cuaca yang teruk, air pasang yang teruk atau keadaan laut yang teruk, seperti semasa bulan-bulan monsun, Tiket Feri Tioman tidak boleh dan tidak akan bertanggungjawab. Tempahan original akan tetap sah sehingga 6 bulan selepas pembatalan keberangkatan feri tersebut. Tiket juga boleh dibayar balik. Pembayaran pengurusan sebanyak US$5 untuk setiap tiket akan dikenakan.

7. Setakat yang dibenarkan oleh undang-undang di bawah Terma dan Syarat ini adalah eksklusif dan terhad kepada pihak yang dilengkapi secara ekspres di dalam Terma dan Syarat ini.

Polisi Pembatalan Tiket Feri

Permintaan pembatalan untuk perjalanan feri anda di luar masa notis 10 hari daripada tarikh keberangkatan feri anda, akan diberikan bayaran balik sepenuhnya. Tetapi, sila ambil perhatian bahawa pembayaran pengurusan sebanyak US$5 untuk setiap tiket akan dikenakan.

Permintaan pembatalan di antara 10 dan 5 hari sebelum keberangkatan akan diberikan nilai 50% daripada jumlah penuh tiket.

Permintaan pembatalan dalam 5 hari sebelum keberangkatan akan menyebabkan ketiadaan tiket, iaitu tiada pembayaran balik akan diberi.

(N.B. Bagi tiket ulang-alik, tarikh keberangkatan keluar (Mersing ke Tioman) yang menentukan waktu pembayaran balik.)

Sila ambil perhatian bahawa sebagai alternatif untuk membatalkan tiket anda, anda boleh menundakan tiket anda sehingga 6 bulan daripada tarikh asal keberangkatan. Dengan berbuat demikian, tiket anda akan tetap sah untuk sebarang keberangkatan ke Tioman dalam tempoh 6 bulan ini. Servis penangguhan tiket ini tidak dikenakan caj. Sila beritahu kami 2 minggu lebih awal tentang tarikh keberangkatan anda yang baru yang anda ingin aktifkan kembali tiket anda.

Tiket Bas Atas Talian

Tiket Feri Tioman merupakan ejen parti ketiga bagi tiket bas (Tiket Bas Atas Talian). Dengan itu, dengan menempah pengangkutan bas anda dengan pelbagai syarikat bas dan/atau coach yang ada di dalam borang tempahan dalam bidang yang dimiliki oleh Tiket Feri Tioman, anda faham dan bersetuju bahawa Tiket Feri Tioman tidak boleh dan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang akibat negatif, kewangan atau sebaliknya, disebabkan oleh tempahan yang dinyatakan atau pembatalan tempahan yang dinyatakan oleh mana-mana syarikat bas atau coach atau Tiket Bas Atas Talian atau sebarang sebab lain.


Menempah bilik hotel anda di sini Booking.com Saat-saat akhir ada. Tiada yuran tempahan.


Klik di sini untuk percutian Tioman yang tidak akan dapat dilupakan!
Klik di sini untuk percutian Tioman
yang tidak akan dapat dilupakan!Klik disini untuk sewa kereta singapore hotel
 malaysia hotel
 sewa kereta
 insurans perjalanan
 malaysia fun
 singapore fun
 cheap flights
Travel smart!

     Anda mungkin suka juga:
Anda mahu menunggang basikal anda?
Anda mahu menunggang basikal anda?
Dapatkan lesen skuba PADI anda hanya dalam 4 hari!
Dapatkan lesen skuba PADI


Luncur baik di sepanjang pantai Juara ini
Luncur baik di sepanjang pantai Juara ini
Mulakan enjin anda :)
Mulakan enjin anda :)

Tempah hotel atau bilik resort anda dalam talian sekarang - Jimat sehingga 50%!